ebbamatildaa!

days

Gårdagens outfit.

Hej på er!! Nu känner jag att min blogg står tom utan inlääg, vilket är konstigt för jag gjorde massa tidsinställda men dem har aldrig kommit upp.. Så nu tänkte jag berätta vad jag har gjort de senaste dagarna:

Onsdag: Jag träggade Maja, Ebba och Philip. Vi bakade pannkakor och hade super roligt, åt god mat osv. Sedan runt 18:00 gick jag hem och packade, sen körde mamma mig hem till ebba där jag skulle spendera natten. Under kvällen kom också maja. Vi hade en riktigt mysig kväll, kollade film och skrattade otroligt mycket.

 

Torsdag: Vi vaknade runt 10 och bestämmde oss för att sticka till ica och köpa frallor vilket vi gjorde. Det blev en mysig frulle och sen bara lite torsdagshäng. Vid kvart över två stack jag hem och lämnade mina saker sen hoppade jag på bussen till farmor för att städa till henne. Halv fem kom mamma och hämtade mig , vi hämtade även min lillebror hos min moster. Var hemma i ungefär en halvtimma för runt 17:30 kom mormor och hämtade mig och Albin, vi åkte också och hämtade upp min ena kusin Lillo. Vi stack till bion och kollade på frost, världens gulligaste film!! När filmen var slut körde jag och mormor och lämnade albin och lillo men jag satt kvar för efter vi hade lämnat dem åkte vi till min moster och hämtade min nya dator som jag skriver ifrån nu som jag verkligen älskar, taaaack lisa!!

Fredag: Precis vaknat och  ska börja packa och göra mig v mig, snart beger vi oss av till Småland!!

 

Ursäkta otroligt långt inlägg, men aja. Ska försöka blogga från mobilen under helgen, kram på er!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas