ebbamatildaa!

real friends

Bilder från dagen på mig , Maja och Ebba.

 

Dagen idag gick verkligen superbra. Efter skolan stack jag , ebba och maja hem till mig och fotade. Nu sitter ebba och kollar på ph och jag och maja snackar. Tända ljus, redigera bilder , lite musik och favoriterna, har man det bäst eller har man det bäst? Jag bloggar nog senare idag, kram på er.

Godmorgon

Detalj från mitt rum Godmorgon på er! Nu är klockan 06:45 och jag har precis vaknat. Ska börja upp nu och fixa mig sen ber jag mig av till skolan. Hoppas verkligen att dagen idag blir lika bra som jag hoppas, vi hörs senare, kram på er!

love shoes

Åh jag har gått och blivit kär i massa skor!! Helt galet. Här har vi några av favoriterna från Nike, och de alla är ju bara för snygga!! Önskar verkligen att jag hade några tusenlappar så jag kunde köpa allihop. 

 

Nu är klockan snart lite över 7 och jag ska börja med mina läxor, måste läsa och göra lite matte. Ikväll ska jag nog bara ta det mysigt med familjen, kanske kolla någon film eller så! Ska se om jag hinner slänga in ett inlägg till nu ikväll annars så kommer ett imorgon under dagen. Ha en trevlig kväll!!

xo / e

ebbamatildaa?

hej på er!!

Längesedan jag var på forme.. Sist var det nog i sommras kanske? Iallafall så bytade jag bara för någon vecka sen till blogg.se från nattstad.se , men jag trivis inte på blogg.se , jag gör inte det!! Så jag tänkte först sluta blogga helt men jag vet om att det är några som vill att jag ska blogga så jag satt mig ner och tänkte vart jag skulle kunna blogga. Nattstad är superbra, verkligen, du kommer upp i många läsare för dem tipsar om bloggar som inte är kända nästan hela tiden, men jag känner att jag inte trivs där heller. Så då hade jag bara forme.se kvar av de bloggportalerna jag har haft. Har även haft bloggplatsen men den portalen gillar jag inte alls. Men jag ska försöka ge forme en chans, tror nog att jag kommer byta igen så småning om men vi får se. Hoppas vi ses i nästa inlägg, kram på er!